Bobo Trgovina

Samo savršeno pripremanje čini istinski dobru kavu!

Bonfanti

Amaranto, Gialla, Blue

Pošalji upit

Bonfanti Amaranto

Bonfanti

MJEŠAVINA
Sastavljena od Arabice najboljih kvaliteta, sa dodirom 'isprane' azijske Robuste, mješavina idealna za istinske espresso profesionalce.

Slatka, punog i ujednačenog okusa, posebno odabrane primarne sirovine i stupnja prženja srednje/jako – svojom se rafiniranošću i bogatstvom tijela smatra se ektremno ujednačenom mješavinom.

OSJETILNI OBRISI
Crema - bademasta sa odrazima tamnih i crvenkastih nijansi koje zajedno sa prisutnošću prošaranih svijetlijih boja, razvija tigrastu uniformiranost.
Aroma - intenzivna i izvrsna, sa primjesom čokolade, istovremeno voćna i cvjetna, sa aromatskom bazom prženog kruha.
Okus - vrhunski ujednačen.
Tijelo - zaokruženo i baršunasto.
Povratni okus (retrogusto) - pun i postojan, sa začinskim i cvjetnim osjećajima, koji se miješaju sa čokoladnima i onima prženog kruha.

 

Bonfanti Amaranto

Bonfanti

MJEŠAVINA
Sastavljena od Arabice najboljih kvaliteta i 'isprane' azijske Robuste, mješavina idealna za istinske espresso profesionalce koji tragaju za slatkom i ujednačenom kavom.

Stupnjem prženja srednje/intenzivno – svojom se rafiniranošću smatra ektremno ujednačenom mješavinom, karakterističnih cvjetnih i voćnih aroma sa plemenitom dozom kiselosti.

OSJETILNI OBRISI
Crema - bademasta sa odrazima tamnih i crvenkastih nijansi koje zajedno sa prisutnošću prošaranih svijetlijih boja, razvija tigrastu uniformiranost. Postojanost i konzistentnost su posebno razvijene.
Aroma - intenzivna i izvrsna, sa primjesom gorkog kakaoa, cvjetna, voćna – podsjeća na tropsko voće, sa aromatskom bazom prženog kruha.
Okus – ujednačen.
Tijelo – razvijeno.
Povratni okus (retrogusto) - odličan, postojan, začinski cvjetan i čokoladan.

 

Bonfanti Blue

Bonfanti

MJEŠAVINA
Sastavljena od kvalitetnih vrsta azijskih Robusta sa dodirom srednjeameričke Arabice. Najkomercijalnija od svih Bonfanti mješavina, jaka, postojana i intenzivna, mješavina spravljena baš za hrvatske prostore.

Intenzivnog stupnja prženja – svojom manje kompleksnom aromom, ali jakim tijelom, smatra se idealnim izborom za najširi krug potrošača.

OSJETILNI OBRISI
Crema - izrazito bogata i visoka, tamno bademasta, zajedno sa prisutnošću prošaranih svijetlijih boja, razvija tigrastu uniformiranost. Postojanost i konzistentnost su posebno razvijene.
Aroma - srednje kompleksna, sa čokladnim, profinjenim notama, prepoznaju se arome maslaca i karamele.
Okus – jednoznačan.
Tijelo -
ekstremno značajno.
Povratni okus (retrogusto) - zadovoljavajući, blago čokoladan.

Disqus komentari

Bobo Trgovina

BOBO TRGOVINA D.O.O.
Prodaja i distribucija kave i čajeva ( Julius Meinl, Cremcaffe, Bonfanti), instant proizvoda, ostalih proizvoda (coffee to go, šećer)

Kontakt

Dubrovačka 15, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 320 915
fax:
+385 21 320 914
mob:
+385 98 173 0522
mail:
administration@bobotrgovina.hr
web:
http://bobotrgovina.fullbusiness.hr
Copyright 2021 BOBO TRGOVINA D.O.O. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Dubrovačka 15, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu